fbpx
We gaan
eropuit!
We gaan eropuit!

Op avontuur in de natuur?
Ontvang 3 complete uitjes  😎

Speciaal voor de zomervakantie hebben onze boswachters drie uitjes samengesteld. Ideaal voor ouders en kinderen die de natuur willen beleven. De uitjes zitten vol avontuurlijke tips en zijn verdeeld over de provincie. Alle reden om er lekker op uit te gaan in Zuid-Holland!  ↙️

Speciaal voor de zomervakantie hebben onze boswachters drie uitjes samengesteld. Ideaal voor ouders en kinderen die de natuur willen beleven. De uitjes zitten vol avontuurlijke tips en zijn verdeeld over de provincie. Alle reden om er lekker op uit te gaan in Zuid-Holland!

In het kort

 • Je hebt de hele dag plezier van onze uitjes. Ze hebben ieder een ochtend-, middag- en avondprogramma.
 • Met handige paklijstjes en leuke weetjes over de natuur.
 • Jullie kunnen kiezen uit drie dagjes weg in Zuid-Holland. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal doen als je er geen genoeg van krijgt!

We sturen het gelijk naar je op. Check eventueel je spam-box.

In het kort

 • De interactieve PDF’s zijn ideaal voor op je mobiel. Maar uitprinten gaat ook prima met onze papierbesparende tips.
 • Boordevol natuurfoto’s, video’s en wetenswaardigheden. We geven je ook horeca- en picknick-tips voor onderweg!
 • De routes variëren in lengte tussen de 5 en 16 kilometer. Je begint en eindigt op hetzelfde punt.
 • Verdwalen is haast uitgesloten. Dankzij het GPX-bestand, het kaartje en track in Google Maps weet je altijd waar je bent.

Vraag de drie uitstapjes nu aan

  undefined

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over ons werk voor de natuur. Bekijk hier het volledige privacybeleid.

Vraag de uitstapjes nu aan

  undefined

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over ons werk voor de natuur. Bekijk hier het privacybeleid.

Vraag de routes nu aan

  undefined

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten en producten. Ons volledige privacybeleid kun je hier nalezen.

Veel plezier met deze verrassende wandelingen!

Boswachter Mirjam
Zuid-Hollands Landschap